Halve Finale BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Wij ‘Autobedrijf Bertil Jansen’ zijn kanshebber voor de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar!

Een vakjury heeft ons autobedrijf geselecteerd als één van de tien kanshebbers op de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd.

 

De vakjury heeft deze eerste selectie gemaakt uit autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of werden voorgedragen door BOVAG en BOVAG-partners. Wij zijn natuurlijk erg blij met deze erkenning: ‘Wij zijn heel trots en dankbaar dat wij tot de 10 halve finalisten behoren. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze top 10 notering!’

 

“De dorpsgarage van toen met de gemakken van nu”

 

Route naar de finale

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt de vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 8 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres.

 

We zullen u hier natuurlijk van op de hoogte houden!