Reparatie en onderhoud

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Wij repareren het defect vakkundig, en we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

 

Alle kennis en apparatuur in huis

Door de kennis en apparatuur die we in huis hebben, hebben we het probleem snel geïdentificeerd en opgelost.

 

De beste onderdelen

We gebruiken bovendien alleen de beste onderdelen. Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf.

Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom

 

Met de steun van Bosch

Autobedrijf Bertil Jansen kan dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Wij beschikken over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

 

Kennis op hoog niveau

De kennis van de autobedrijven die zijn aangesloten bij Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch deze autobedrijven voortdurend stimuleert om zichzelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

 

  • minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur
  • Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron
  • een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
  • minimaal zes cursussen per jaar.

 

Direct een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak